lördag 23 mars 2013

Förberedelser is-mete

Imorgon är det tänkt att vi ska gå en första rond med Vätterns gäddor från isen. Tror de stora gäddorna börjar leta sig till sina lekvikar. Rapporterna visar på att det har kommit upp endel fina sjövargar.
Idag har jag varit i Örebro och besökt 2 butiker, var på jakt efter motorborr. Första butiken som besöktes var det inte lönt att gå in i, galet mycket folk, visade sig vara öppet hus där. Jag hade dessutom med min dotter med sin mors tålamod.
Andra butiken hade inga motordrivna borrar, där var jag nästan ensam. Mycket annat bra fanns det där, tex kanon utbud av vertikaljiggar. Väntar fortfarande på en offert!
Med på sjön imorgon blir Rikard och Johan, de ska även med till Blekinge om 7 veckor. Stugan vi ska bo i ligger i Kuggeboda!

onsdag 20 mars 2013

Litet paket

Nya Ismo Magnum T6 och lite VK-skallar för Vinterfiske i Baggerud. Försöker annars stilla fiskebegäret med att kolla klipp på Youtube, grymt tio-hugg i Abelssons båt mm. Hoppas på isfritt snart!!!! Väntar lite offerter på fiskeutrustning btw. Må gött / Kristofer