tisdag 28 december 2010

Första ca 2kg


Skagern och abborre

Skagern igår.


Prövade isfiske efter lake igår, vek dock ner mig lite. Då jag inte riktigt litade på isen. Ca 7cm inne vid land. Fiskade själv då. Men i Söndags var jag på Toften med Rickard Svensson i DanWik's. 30cm is och 40cm snö. Helt galet jobbigt, gick från väg 205 till lövön. Fisk blev det också, dock ingen gös som vi hoppades på. Pigga fina mörtar hade vi, hämtade hos Tomas i Hammar. Nya tag på lake ikväll, nu när Rini är ute och provborrar i dagsljus. Skitfiske på er!

tisdag 21 december 2010

Matlagning


Egen gravad lax, till vänster, och insaltade öring filébitar för rökning. Och för far som undrar så har laxen varit frusen ca 1 månad. Blir mums på fredag. Olssons imorgon, börjar bli taggad. Skit fiske på er!

onsdag 15 december 2010

Varmt för händerna


Julhandeln är i full gång. Hittade dessa på Elkedjan. Mycket skönt att ha, vid laxfiske med löja i -10 grader. Återuppladdningsbara ca 10 min i kokande vatten, sedan redo att användas igen. Lyckades få tag i ny lina också. 3270m 0,38 395:- den var dock från olssons, precis som de nya ismetespöna. Man kan ju bli biten av att det trillar in DVD filmer i postlådan. Skit fiske på er som kommer ut, hoppas innerligt på Granvik den 26 dec. Då ska Rickard från Dan-Wiks med och tävla:)

måndag 6 december 2010

2 godkända idag.


Tack för en trevlig dag på sjön. Rampade i Laxhall. Ett tag var ställningen 0-5. Men det repade sig till 4-6. 3 vilda fiskar. 80 gram och rigg var melodin idag, löja så klart. :)

Första 5kg öring


Den andra i dubbelhugget var en klippt 59a

fredag 3 december 2010

Leverans av Singöskedar


Fick ett brev av sportfiskepoolen. Innehållande skeden som gav 10 plus fisk i juni. Fiskar på måndag. Om någon vill följa med, går det bra att höra av sig. Fiskar i baggerud. Mvh Kristofer