onsdag 31 december 2008

Grillad oxfile


Väntar på nyårs maten

tisdag 23 december 2008

Fin öring och trevlig kille


Den returnerades direkt efter fotot.

Vättern idag!


Först börjar jag med en summering från Skagern, där var vi i söndags, 2 öringar och en gädda blev det. Största öring 65 cm. Samtliga hugg kom på 45min, 4st till antal, första kl 1030 som vanligt. Idag var jag ute med min arbetskamrat Mika, utgång från Granvik. Vind från NV, tidvis riktigt påfrestande. Fiskar då? Jo 3st, bara returer. En öring på 74cm, en tomte på ca 50cm och en blank röding på 45cm. Bilderna ovan är från idag. Nu blir det julfirande, skinka och nubbe ikväll.

lördag 20 december 2008

Skagern imorgon

Tyvärr inget fiske på de stora sjöarna i helgen. Dock blir det besök på Skagern, en sjö som inte är lika påverkad av vindstyrka över 10m/s. Ett stort tack till Ove Öh, som hjälpt till att ploga fram rampen. Kamrat på sjön imorgon, blir Lars Bergfeldt "Team Flyt". Följ oss imorgon på bloggen

torsdag 18 december 2008

Nya beten


Köpte loss 2st tomic pluggar av Anders Bichis, som sålde av sina drag askar. Färgerna är 405 på tubby och sen är den andra classic i demo färg, 500 lime kommer den att heta. Fiske inbokat innan jul, med i båten kommer bla Daniel Claesson att finnas, går under smeknamnet Harrlegenden från Hallsberg ;-)

tisdag 9 december 2008

Go spökrök


Minne från helgen. Inget man får uppleva till nästa helg, då jouren är inprickad i kalendern. Ha det så kul ni som får fiska lax. Så blir det nya tag dagarna innan julafton, må vindarna vara med oss.

söndag 7 december 2008

Borta bra men hemma bäst


Nu kan man tex blogga igen. Helt tomt på täckning, där vi fiskade under andrahälften på dagen. Hade trevligt fiske, 7 fiskar sammanlagt. Blev ett nytt pb på öring, vägd hemma i garaget 6.32kg och 82cm. Tack för en kul dag på sjön Anders, ses på jobbet imorgon

Fen fisk



65 öring på vk och xsig strike. Djuprigg vid omsättning



lördag 6 december 2008

Tack för idag!


Blev bara en godkänd fisk för våran del. Tack Kenneth alltid lika trevligt. Nya tag imorgon då med Anders Bichis

Det kanske hjälpte


3 returer och en fin bränd på kort tid

Nymodigheter


Desperata försök från kapten Kenneth;-)

Lax 4.5kg


Julmat. frågan är bara tillagnings metod

Fisk direkt


Hugg i ytan 439 tubby 4tum

fredag 5 december 2008

En bitter komiker


"Solen står i Jupiter.. Jaha, då blir det pasta ikväll."
Betnér om de så kallade 'jävla astrologerna'.

Vi väntar på Magnus Betnér


Ikväll sitter jag tillsammans med min underbara sambo i Örebros konserthus, för att se Betnér framföra sin föreställning (tal till nationen). Imorgon åker vi till baggerud, kommer fiska tillsammans med Kenneth i team vedo.